Over ons

Welkom bij Schoenen Anne-Marie Vermeulen, de schoenenzaak voor het ganse gezin!

 

“Goede voeten nu en later!” Zo luidt de missie van Anne-Marie Vermeulen. Een missie die bij ons al sinds de start in maart 1987 hoog in het vaandel staat. Wij voorzien het hele gezin graag van modieuze schoenen van hoge kwaliteit. Wij kiezen bewust voor schoenmerken die looks, kwaliteit én comfort bieden. We zijn bovendien gespecialiseerd in schoenen voor losse steunzolen in verschillende breedtematen en in schoenen in grote maten (damesschoenen tot maat 44 en herenschoenen tot maat 50).

 

In ons uitgebreide assortiment damesschoenen herkent u merken als: Mephisto, Mobils, Allrounder, Sano, Footnotes, Think!,Gabor, Ecco, Theresia, Xsensible, Birkenstock, Papillio, Zinda, Louisa, Floris Van Bommel, Apple Love en Softwaves. U vindt bij ons ook de stijlvolle handtassen van Marta Ponti.

Heren kunnen bij ons terecht voor schoenen van merken als Mephisto, Allrounder, Sano, Mobils, Floris van Bommel, Ecco, Australian, Birkenstock, Van Bommel, Fortuna.

Bij ons kan u terecht voor kinderschoenen die rekening houden met een gezonde ontwikkeling van de kindervoet. De kindervoet wordt gemeten en een persoonlijke voetfiche wordt opgemaakt. We bieden de collecties van bekende merken als: Rondinella, Romagnoli, Perché No?, Richter, Terre Bleue, Charlie, Birki’s, GBB, Birkenstock, Papillio.

Bent u op zoek naar schoenen die u met uw eigen steunzolen kan combineren? Die vindt u in ons assortiment van Mephisto, Allrounder, Think!, Footnotes, Theresia, Xsensible, Gabor.

 

In maart 1987 startte Anne-Marie Vermeulen haar schoenenzaak in de Hoenderstraat 12. In 1991 onderging onze winkel een complete renovatie en werden de collecties heren- en damesschoenen uitgebreid met kinderschoenen. In 1999 verhuisde onze zaak naar 2 panden in de Hoenderstraat 6en 8. In 2007 was het nog eens tijd voor een complete opknapbeurt; niet alleen wat het pand maar ook wat het assortiment betrof. Onze collecties schoenen voor dames, heren en kinderen werden uitgebreid met een collectie modieuze schoenen voor losse steunzolen.

 

Met de recente verhuis naar het nieuwe pand aan de Brusselsesteenweg in augustus 2016 is Schoenen Anne-Marie Vermeulen helemaal klaar voor de toekomst. Ons assortiment werd nog verder uitgebreid, dit keer met een groot aanbod schoenen in grote maten. In onze grote, strakke en stijlvolle winkel creëren we bij onze klanten een totaal vernieuwde beleving. Laat u door onze professionele en ervaren medewerkers ontspannen begeleiden naar de juiste schoen en geniet na uw aankoop van een heerlijk kopje koffie of drankje.

 

Kom eens langs! Anne-Marie Vermeulen en haar team staan voor u klaar!

 

U vindt Schoenen Anne-Marie Vermeulen in de Brusselsesteenweg 241 te Wetteren. U kan ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereiken. Er is een ruime parking voorzien! Volgt u de N9 dan bereikt u ons vlot vanuit Aalst, Lede, Melle, Gentbrugge, Ledeberg en Gent. Via de N42 vindt u ons snel vanuit Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele, Zottegem en Geraardsbergen. Ook de E40 ligt vlakbij zodat u ons gemakkelijk vanuit Brussel, Dilbeek, Ternat, Affligem, Denderleeuw, Aalst, Erpe-Mere, Merelbeke, Gent- Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Drongen, Aalter, Oostkamp, Jabbeke en Oostende kan bereiken.